voordelige arico

Krëfel, Collishop en Coolblue bieden 5 jaar garantie op De Longhi mobiele airco’s

Tijdens de summerdeals deze zomer biedt Krëfel alle mobiele airco’s van De Longhi 5 jaar garantie. Ook Coolblue biedt 3 jaar extra garantie bovenop de wettelijke 2 jaar, net als Collishop. Zo’n lange garantie is altijd meegenomen, je weet nooit of je toestel niet eens moet hersteld of vervangen worden. Bij Bol.com vind ik niet onmiddellijk iets terug over de garantietermijn, de standaardgarantietermijn op een elektrisch toestel is normaal 2 jaar.

Loont het de moeite om te kijken naar het aanbod van Krëfel ?

De grootste mobiele airco, met de grootste koelcapaciteit die Krëfel verkoopt is de De Longhi PAC EX130 SILENT met een koelcapaciteit van 13.000 BTU. Hij heeft energieklasse A en 3 snelheden. Geluidsniveau is 65 DB. Hij is geschikt om een ruimte te koelen tot 120 m2.

De'Longhi Mobiele airco PAC EX130 SILENT
De Longhie PAC EX130 SILENT (bron: Krëfel)

Hetzelfde model is noch bij Bol.com, noch bij Coolblue te koop.

Het kleinste model met de minste koelcapaciteit dat te koop is bij Krëfel tijdens deze actie is de De Longhi PAC N77 ECO. Koelcapaciteit 8200 BTU, goed om een ruimte te koelen van 70m3. Energieklasse A, drie snelheden en een geluidsniveau van 62 dB. Het zelfde model is te koop bij Bol.com maar is daar 20 euro goedkoper, maar de zekerheid van garantie voor 5 jaar vind ik daar niet terug.

Loont het vergelijken van prijzen de moeite?

Laat ik eens een model nemen dat bij alle drie te koop is:

De Longhi PAC, N82 ECO, BTU 9400, geschikt voor ruimte tot 80 m3, energieklasse A, 63 dB, 3 snelheden

De'Longhi Mobiele airco PAC N82 ECO
De Longhi PAC N82 ECO (bron: Krëfel)

De prijs op het moment dat ik deze blogpost schrijf:

Het verschil is toch redelijk groot, niet? De moeite om eens rond te kijken vooraleer je een mobiele airco koopt. Nog eens eentje proberen: De Longhi PAC EL98: 10.700 BTU, 3 snelheden, 64 dB, energieklasse A.

Zo zou ik nog verder kunnen gaan met voorbeelden. Ik vraag me af of Coolblue mobiele airco’s van andere merken duurder plaatst op zijn website ten gunste van zijn eigen merk Fuave? Moraal van het verhaal als je een mobiele airco wilt kopen, niet zomaar kopen op een webshop: deze website lezen natuurlijk en prijzen vergelijken.

Als je deze info nuttig vond, dan kan je me altijd trakteren op een virtuele koffie via https://ko-fi.com/allesinjekot.

Deze website bevat affiliatelinks. Als je op een affiliatelink klikt, verandert dit niets voor jou maar verdien ik een commissie als je iets koopt voor mijn inspanningen. Dit verandert niets aan mijn oordeel: op deze website staan zowel berichten met affiliatelinks als berichten zonder affiliatelinks om jullie te informeren als affiliatelinks.