extreme hitte

Sony lanceert een pocketairco in Japan

Sony lanceert in Japan de Reon Pocket. Een hele kleine airco die in je shirt past. Je koopt de airco in een verpakking, waarin een t-shirt inbegrepen is. Je doet dat t-shirt aan onder je normale kledij. Je plaatst de airco in het t-shirt. Via een app kan je de temperatuur regelen. Je hoeft niet alles op de app te doen, ook op de Reon Pocket zelf kan je alles regelen.

De Reon Pocket kan koelen en opwarmen en heeft drie verschillende standen. Er zit een twee minuten durende boost op voor het geval je het heel warm of koud hebt. De Reon Pocket moet wel opgeladen worden. Hij gaat zo’n 2 tot 3 uur mee. Volgens Sony zou de temperatuur aan de oppervlakte van het lichaam met 13 graden kunnen verlagen.

Foto: freshgadgets.nl

De Reon Pocket kost ongeveer 105 euro en het t-shirt 15 euro (in wit of beige). Het is dus enkel in Japan te krijgen, maar er is ook een Engelstalig menu dus wie het heel warm heeft, zou nog kunnen overwegen om het te impoteren. Misschien dat we bij een verderschrijdende klimaatverandering over 20 jaar allemaal met zo’n pocketairco rondlopen. Denk je van niet? Ik dacht ook niet dat ik met een mondmasker zou moeten gaan winkelen…

bron: Want.nl

Foto:  Haley Lawrence via Unsplash