de beste bij koeljekot

De best scorende ventilatoren bij Krëfel 2020

Vandaag besloot ik om nog eens een kijkje te nemen op de website van Krëfel. Welke ventilatoren halen daar een score van 5 sterren?

Het zijn er 3: een tafelventilator, een statiefventilator en een handventilator. Op Krëfel staan nog niet zoveel gebruikersreviews, ze proberen er iets aan te doen door wie een review plaatst de kans te bieden om eventueel een bon van 100 euro te winnen. Dus als je bij Krëfel zou kopen, plaats een review, wie weet win je 100 euro. Genoeg voor nog enkele ventilatoren.

Naar alle ventilatoren bij Krëfel

Rowenta tafelventilator VU2120

Rowenta Tafelventilator VU2110
Foto: Krëfel

Deze tafelventilator van Rowenta heeft 2 snelheden, een oscillerende functie en kan veranderen van richting. Met zijn blauwe ventilatorbladen valt hij op. Ik vind hem persoonlijk wel leuk zo. Maar dat is misschien omdat blauw mijn lievelingskleur is. Zijn diameter is 25 cm en de afmetingen zijn 45 cm lang, 13 cm diep en 45 cm hoog. Van prijs is hij juist onder de 50 euro: 49,95 euro. Bij Bol.com kost hetzelfde model 44,90 euro.

Reviewscore van 5 sterren bij 1 beoordeling.

Naar Krëfel voor de Rowenta ventilator.

Naar Bol.com voor de Rowenta ventilator

Domo statiefventialtor DO8141

DOMO Staande ventilator DO8141
Foto: Krëfel

Deze statiefventilator is in de hoogte verstelbaar, heeft een afstandsbediening en een timer. Vermogen 40 Watt, geluidsniveau 35 dB, wat stil is. Hij heeft drie snelheden, kan draaien en oscilleert. De diameter is 40 cm, breedte 40 cm, diepte 11 cm en een hoogte van 120 cm. De prijs is ook onder de 50 euro: 49,95 euro. Bij Mediamarkt kost hij 49,99 euro. Bij Bol.com is de prijs 43,99 euro. Bij Collishop is hij vandaag met korting te koop voor een prijs van 42,95 euro. Zo zie je maar dat je met rond te kijken enkele euro’s kan besparen. Of je kan altijd gaan voor de kans op een cadeaubon als je een review plaatst bij Krëfel. Reviewscore van 5 sterren bij 1 beoordeling.
Bij Mediamarkt scoort hij overigens ook 5 sterren bij 3 reviews. Bij Collishop 4,5 sterren bij 28 reviews. Bij Bol.com 4 sterren bij 23 reviews.

Naar Krëfel voor de Domo statiefventilator

Naar Mediamarkt voor de Domo statiefventilator

Naar Bol.com voor de Domo statiefventilator

Naar Collishop voor de Domo statiefventilator

Stylies handventilator Lacerta

Stylies Ventilator LACERTA
Foto: Krefel

In deze warme tijden kan zelfs een handventilator van pas komen om eventjes een koeler gevoel te bezitten. Krëfel verkoopt een handventilator van Stylies Lacerta. Hij heeft een diameter van 10 cm, is 20 cm hoog en kan overal naar meegenomen worden: kantoor, op reis of op uitstap. Zelfs kinderen kunnen hem hanteren. Deze ventilator heeft een  een ingebouwde accu van 2500 mAh met een autonomie tot 48u. Zijn geluidsniveau is 35 dB. Gedaan met de warme dagen op kantoor of thuis. Met deze handventilator bij de hand (een woordspeling, ik weet het), ga je koel door het ganse land (sorry, maar deze rijmende zin kon ik niet laten liggen). De prijs is 29,95 euro. Bij Bol.com is hij te koop voor 33,95 euro en bij Collishop voor 29,99 euro.

De reviewscore is 5 sterren bij 1 beoordeling.Naar Krëfel voor de Stylies handventilator
Naar Bol.com voor de Stylies handventilator
Naar Collishop voor de Stylies handventilator

Naar alle ventilatoren bij Krëfel

Deze website bevat affiliatelinks. Als je op een affiliatelink klikt, verandert dit niets voor jou maar verdien ik een commissie als je iets koopt voor mijn inspanningen. Dit verandert niets aan mijn oordeel: op deze website staan zowel berichten zonder affiliatelinks om jullie te informeren als affiliatelinks.n zonder affiliatelinks om jullie te informeren als affiliatelinks.

Lees ook:

De beste ventilatoren bij Coolblue 2020
De beste ventilatoren bij Bol.com 2020
Waarop moet ik letten als ik een ventilator koop?
Hoe zit het met het geluidsniveau van ventilatoren en mobiele airco’s?