speciaal koelen

Speciaal koelen: de nekventilator

Als je informatie zoekt over koelen, airco’s en ventilatoren, kom je soms dingen tegen die, hoe zal ik het zeggen, speciaal zijn. Dingen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Waaruit ik opnieuw afleid hoe inventief mensen kunnen zijn. Het blijft me verbazen. Zo heb je ook de nekventilator. Ik had er nog nooit van gehoord. Het is een ventilator die je, zoals het woord, het zelf zegt, om je nek hangt. Persoonlijk vraag ik me af of dat dan niet veel lawaai maakt? Zou je dat niet storen, zo’n geruis in je buurt. Of geeft de koelte de doorslag? In deze coronatijden zou ik die nekventilator ook maar alleen om doen als ik alleen thuis ben om te vermijden dat je luchtstroom bij iemand anders terecht komt.

AXTIES Draagbare Nek Ventilator met 7 Kleuren LED Verlichting - USB Oplaadbaar 1200 mAh Batterij - 3 Snelheden - 360 Graden Draaibaar - Draagbaar Nekventilator - Luchtkoeler Airco - Hand Waaier Lucht Koeler - Bureau Tafel Fan - Aircooler - Air Cooler

Foto: Bol.com

De prijs van dergelijke ventilator valt nog redelijk mee: tussen 15,95 en 19,95 euro bij Bol.com.

Deze website bevat affiliatelinks. Als je op een affiliatelink klikt, verandert dit niets voor jou maar verdien ik een commissie als je iets koopt voor mijn inspanningen. Dit verandert niets aan mijn oordeel: op deze website staan zowel berichten zonder affiliatelinks om jullie te informeren als affiliatelinks.n zonder affiliatelinks om jullie te informeren als affiliatelinks.

Lees meer bij Koeljekot:

Speciaal koelen: de halsventilator
Speciaal koelen: de retro bureauventilator met watermist
Speciaal koelen: de notebookventilator
Speciaal koelen: de bureauclipventilator