Ik ben Vicky, een 48-jarige vrouw uit Brugge die op zoek was naar koelte in haar kot. Hoe is deze blog tot stand gekomen? Het was warm en ik had het te warm in huis. Dus zocht ik informatie op. Wat zou ik het best installeren: ventilator, mobiele airco of vast airco? Ik weet graag wat ik koop, dus verdiepte ik me enkele dagen in de vraag: hoe koel ik mijn kot? Maar dan dacht ik: waarom zou ik de verzamelde info niet delen met mensen die het ook koel willen hebben in hun kot? Die iets meer willen weten over ventilators, mobiele airco’s en vaste airco’s? Omdat ik toch graag schrijf en websites maak, ben ik eraan begonnen. Ik ben een gewone leek, heb geen banden met één of andere producent. Ik word niet gesponsord.

Deze website bevat wel affiliatelinks. Geen paniek, dit kost u niets. Het werkt als volgt: als u op een link klikt, dan krijg ik een kleine commissie als u iets zou kopen. U betaalt evenveel. Door deze commissie kan ik deze website laten bestaan en de hostingkosten betalen. Ik respecteer uw privacy, het interesseert mij niet wat u koopt als u het maar koel heeft in uw kot. Dat is het belangrijkste. Ik probeer zo onafhankelijk en objectief mogelijk informatie te verstrekken.

Vind je de inhoud van deze website interessant, je mag me altijd trakteren op een virtueel kopje koffie of thee door een kleine donatie, via https://ko-fi.com/allesinjekot

Heb je ergens een fout gezien op de website of heb je onderwerpen die je nog behandeld wilt zien?

Je kan me contacteren via Injekot@proton.me. Ik ben geen producent of installateur dus vragen over een persoonlijke situatie kan ik niet beantwoorden. Ook geen technische vragen. Het enige wat ik wens is correcte informatie geven voor wie het koel wilt hebben in zijn kot.