speciale koeling

Speciaal koelen: de bureauclipventilator

Om de thuiswerkers en al wie in een warm kantoor moet werken een hart onder de riem te steken, ging ik op zoek naar nog een verkoelend gadget speciaal voor een bureau. Ik vond er eentje terug op Aliexpress: de bureauclipventilator.

Hij is oplaadbaar met USB en je hangt hem waar je wilt. Aan een kast of pc om je hoofd te koelen of iets lager aan je bureaublad om nu ja, andere delen te koelen. De bureauclipventilator heeft ook een nacht lampje, kan je koel ‘s avonds doorwerken. Hij scoort 4,7 op 5  voor 110 reviews, wat niet slecht is. Zijn kostprijs is vanaf 10,39 dollar, maar daar moet je nog 2,37 dollar verzendingskosten bij rekenen. Je moet wel een beetje geduld hebben: het duurt nog een maand tegen dat je hem hebt. Geen snelle oplossing, maar misschien een idee tegen volgende zomer?

Ga naar Aliexpress voor de bureauclipventilator. 

Lees ook op Koeljekot:

Speciaal koelen: de nekventilator

Speciaal koelen: de halsventilator

Speciaal koelen: de notebookventilator

Speciaal koelen: de retro bureauventilator met watermist

Als je deze info nuttig vond, dan kan je me altijd trakteren op een virtuele koffie via https://ko-fi.com/allesinjekot.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een vergoeding krijg als je iets koopt via een link op deze pagina. Dat kost jou verder niets extra’s, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen.